UPDATE Fratele lui Randi va fi cercetat în stare de libertate. El a primit interdicţia de a părăsi ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Ropcea a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore FOTO Adevărul
Alexandru Ropcea a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore FOTO Adevărul

Alexandru Ropcea, fratele cunoscutului interpret Randi, a fost adus miercuri în faţa judecătorilor de la Tribunalul Ilfov cu propunerea de arestare preventivă, în dosarul de evaziune fiscală în care este implicată firma sa de impresariat. Judecătorii au respins cererea procurilor, însă i-au interzis acestuia să plece din ţară timp de 30 de zile.

UPDATE 16.40 Alexandru Ropcea va fi cercetat în libertate. Magistraţii de la Tribunalul Ilfov au respins cerea de arestare preventivă a procurorilor, însă s-a dispus măsura ca acesta să nu părăseasca ţara timp de 30 de zile.


Poliţiştii ilfoveni au făcut, marţi, patru percheziţii în Ilfov şi Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro. Descinderile au avut loc la locuinţa lui Andrei Ropcea, cunoscut şi sub numele de scenă Randi, la cea a fratelui acestuia, Alexandru Ropcea, dar şi la locuinţa contabilei acestora.

„Din verificările noastre, aceştia înregistrau în evidenţele contabile doar avansul primit de la clienţi. Restul banilor le reveneau lor fără să mai plătească taxe la stat. Asta în condiţiile în care pentru un eveniment cereau şi 10.000-15.000 de euro", au declarat surse din cadrul echipei de anchetă. 

Randi a fost dus ieri la audieri, unde a stat în sediul Poliţiei Ilfov aproximativ şase ore. La ieşire, acesta a declarat că nu este vinovat cu nimic pentru că el nici măcar „nu ştie să citească un contract”.

Reacţia lui Randi după ce a fost dus la Poliţie într-un caz de evaziune fiscală

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite