FOTOGALERIE Dansul miresei şi tortul, pe Twitter. Elena Băsescu a postat fotografii de la petrecerea de la Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elena basescu cu taticu

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu şi-a ţinut „cald” contul de Twitter şi la petrecerea de la Palatul Snagov. Elena Băsescu a postat fotografii în timp ce dansa cu tatăl său, sau de la momentul tortului.

După cununia religioasă ce a avut loc la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, nunta anului a continuat la Palatul Snagov, unde au venit cu aproape 200 de invitaţi mai mult. Nuntaşii au petrecut până dimineaţa, la ora 6.00.

Elena Băsescu a postat pe Twitter imagini care surprindeau dansul cu preşedintele ţării, tortul de la petrecere şi poze alături de invitaţi.
 

"Dancing with my daddy on my wedding :)" (dansând cu tăticul meu la nunta mea), a scris Elena Băsescu la poza cu preşedintele României.

elena basescu cu taticu


De asemenea, ea a mai postat şi alte fotografii, realizate înainte de petrecerea de la Snagov: acasă cu preşedintele, cu naşul său şi cavalerul de onoare, Codrin Maticiuc.

elena basescu cu nasu

Ea s-a fotografiat şi alături de sora ei, Ioana Băsescu. "Cu surioara mea draga".

elena basescu si surioara

Cătălin Botezatu a fost prezent la nunta dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu - "Împreună cu Cătălin", a explicat ea fotografia pe Twitter.

elena basescu cu botezatu

Mireasa s-a fotografiat şi alături de primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

elena basescu si dorin chirtoaca




Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit sâmbătă cu Bogdan Ionescu. Atât cununia civilă, cât şi ceremonia religioasă, dar şi petrecerea au avut loc în aceeaşi zi.

elena bascu la tort

Cununia civilă a Elenei Băsescu a fost umbrită de protestatarii care s-au adunat în faţa Primăriei Sectorului 2 şi i-au strigat preşedintelui „Demisia!” „După nuntă!”, le-a răspuns Traian Băsescu, în stilul caracteristic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite