FOTO Primele imagini din Secţia ATI de la Constanţa distrusă de flăcări. Care este posibila cauză a incendiului SURSE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu constanta ATI

Primele imagini cu Secţia ATI de la Spitalul din Constanţa arată că încăperea a fost distrusă de flăcări. Surse judiciare au declarat, pentru „Adevărul“, că se merge pe mai multe ipoteze privind cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, primele informaţii arătând că ar fi vorba despre o priza defectă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă şi distrugere calificată. La faţa locului se deplasează de la Bucureşti specialişti criminalişti. Anchetatorii vor face cercetarea la faţa locului, iar ulterior vor demara audieri. În cadrul anchetei, se va efectua şi o expertiză prin care să se stabilească concret cauza izbucnirii flăcărilor.

Primele informaţii arată că focul ar fi izbucnit de la o priză defectă, urmând să stabilească dacă în salon era prezent vreun cadru medical şi cum s-a intervenit. Imaginile obţinute de Adevărul arată că Secţia de Terapie Intensivă a fost distrusă.

incendiu constanta ATI

Un incendiu a izbucnit, vineri, 1 octombrie, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, la Secţia ATI, unde erau internaţi pacienţi cu COVID-19.

În urma incendiului, şapte persoane au murit. În spital erau internaţi 113 pacienţi, iar la Terapie Intensivă 10 persoane.

incendiu constanta ATI
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite