Senatorul PNL Eugen Pârvulescu, pus sub control judiciar pentru infracţiunea folosirii influenţei

Senatorul PNL Eugen Pârvulescu, pus sub control judiciar pentru infracţiunea folosirii influenţei

Eugen Pârvulescu s-a folosit de influenţa sa pentru a primi subiectele la concursurilor de ocupare a posturilor vacante de asistent medical şi şofer autospecială II.

Lider al PNL Teleorman, senatorul Eugen Pârvulescu a fost pus sub control judiciar, joi, 22 iulie, de către, timp de 60 de zile. Liberalul ar fi folosit influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al filialei PNL pentru a primi subiectele pentru proba scrisă a concursurilor de ocupare a posturilor vacante de asistent medical şi şofer autosanitară II la serviciul de ambulanţă din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, inculpatul le-ar mai fi cerut membrilor comisiilor de concurs constituite de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman să favorizeze candidaţii indicaţi de el şi la proba practică/interviu, cu scopul de a obţine foloase necuvenite pentru aceştia din urmă (promovarea concursurilor şi angajarea pe posturi remunerate).

Eugen Pârvulescu trebuie să respecte o serie de obligaţii, cât timp este pus sub control judiciar:

  • să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menţionate în ordonanţa de dispunere a controlului judiciar,

  • să nu se deplaseze la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman

În cazul în care Eugen Pârvulescu nu-şi respectă obligaţiile, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu arestul la domiciliu sau arestarea preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările