Escroci arestaţi după ce au promis unui tânăr că îl angajează la Jandarmerie, pentru o mie de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mie de euro - atât i-au cerut, un bărbat din Brăila şi o femeie din Sinaia, unui tânăr din Ilfov, pentru a-l angaja în cadrul Ministerului de Interne. Excrocii au fost arestaţi preventiv, marţi, fiind acuzaţi de trafic de influenţă.

Camelia Manolescu (41 ani) şi Alexandru Muşat (38 ani) şi-au cunoscut victima la Sinaia, în timp ce aceasta se afla în vacanţă.

S-au împrietenit şi, din vorbă în vorbă, tânărul i-a povestit Cameliei Manolescu intenţia sa de a se angaja în cadrul Ministerului de Interne. Femeia i-a promis că îl ajută, dar  îl costă 1.000 de euro. Aceasta şi-a întărit afirmaţiile explicându-i că de fapt, Alexandru Muşat  are „relaţii” sus-puse şi îl poate rezolva un post sigur în cadrul Jandarmeriei.

Tânărul le-a dat banii dar, ulterior, cei doi i-au mai cerut 300 de euro pentru  finalizarea procedurilor de angajare.
Atunci şi-a dat seama că este păcălit şi a cerut sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie din cadul Ministerului de Interne. Excrociii au fost depistaţi în scurt timp, cu ajutorul ofiţerilor Direcţiei de Informaţii a MAI şi ai SRI. Ei locuiau fără forme legale în Brăila şi nu aveau ocupaţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite