Două petreceri private au fost întrerupte în weekend de poliţişti, în Sectorul 1 al Capitalei. Ce amenzi s-au aplicat

Două petreceri private au fost întrerupte în weekend de poliţişti, în Sectorul 1 al Capitalei. Ce amenzi s-au aplicat

Poliţiştii au identificat, în două apartamente din sectorul 1, evenimente private aflate în derulare Foto: Arhivă

Două petreceri private, la care care participau 20 de persoane, au fost oprite de poliţiştii din Capitală, wekeendul trecut. Participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 167.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În seara de 16  şi  noaptea 17/18 ianuarie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie, în continuarea verificărilor privind respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au identificat, în două apartamente din sectorul 1, evenimente private aflate în derulare, la care participau 7 şi respectiv 13 persoane.” se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

 
Potrivit sursei citate, în ambele situaţii participanţii  au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor legale  cu amenzi în valoare totală de 167.000 de lei.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările