„Doru Iuga m-a întrebat dacă sunt homosexual. Mi-a dat 100 de lei să merg cu el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare

Mărturiile minorilor care au întreţinut relaţii sexuale cu directorul OTV Doru Iuga şi cu cetăţeanu german Klaus Zander conduc la concluzia că aceştia organizau petreceri lunare în vila de la Stagov a neamţului.

Acolo, erau mereu prezenţi câte doi-trei copii, care erau puşi să se prostitueze contra unor sume de bani. Din declaraţiile minorilor, reiese că la petreceri o prezenţă constantă ar fi fost şi un fotbalist de la echipa a doua a clubului Dinamo, care venea însoţit de iubit.

„La începutul lunii august 2010, mă aflam cu un amic de-al meu, pe care îl cunoscusem în magazinul Unirea, la ultimul etaj la jocuri şi i-am cerut telefonul ca să-l sun pe „Adi BMW”. L-am sunat pe „Adi BMW” şi i-am zis că vreau să vorbesc ceva cu el. În aceeaşi noapte am vorbit cu „Adi BMW” de pe acelaşi număr şi i-am spus acestuia că am nevoie de bani şi să îmi găsească unul sau doi barbaţi cu care sa întreţin relaţii sexuale. A  venit după scurt timp cu iubitul lui, care ştiu că era fotbalist la Dinamo la echipa a doua şi am mers împreună cu ei cu o maşina la Snagov, unde Adi m-a prezentat unui cetăţean străin pe nume Klaus Zander. Mi-a oferit 250 de lei pentru a întreţine relaţii sexuale cu mine, iar eu am acceptat. Noi doi am mers într-o cameră, iar Adi cu iubitul lui în altă cameră. Cu Klaus am întreţinut raporturi sexuale orale şi anale. Despre Klaus, pot preciza că acesta întreţine relaţii sexuale cu băieţi minori la vila sa din Snagov, iar o parte dintre baieţi sunt aduşi de Adi BMW.”, a declarat un băiat de 16 ani anchetatorilor.

Directorul OTV agăţa în cluburi „băieţei”

Împotriva lui Doru Iuga au depus mărturie patru minori, dintre care doi erau fraţi. Tinerii l-au descris pe Iuga ca având un semn distinctiv pe burtă, cel mai probabil de la operaţia de slăbire pe care şi-a făcut-o anul trecut.

„Am început să practic prostituţia cu persoane de acelaşi sex în vara anului 2010, prin intermediul lui „Adi BMW”, care îmi intermedia întâlnirea cu diferiţi clienţi.  Printre aceşti clienţi s-a aflat şi Doru Iuga, pe care l-am cunoscut într-un club, în urmă cu aproximativ 9 luni, când aveam vârsta de 15 ani. Doru Iuga m-a întrebat dacă sunt homosexual, eu i-am răspuns că da, şi el mi-a oferit 100 de lei să merg cu el acasă. Am ajuns la apartamentul acestuia şi am întreţinut cu el relaţii sexuale orale. După aceea, am stat de vorbă şi din discuţii, el mi-a spus că îl cunoaşte si pe fratele meu. Ştiu că fratele meu a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu Doru Iuga.  Precizez că apartamentul unde am fost la Doru Iuga, se află la etajul 4, cum urci scările, apartamentul din mijloc. În cluburi l-am văzut de mai multe ori pe Doru Iuga, acesta fiind însoţit aproape de fiecare dată de câte doi-trei băieţi tineri”, a arătat un alt tânăr de 16 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite