Doi adolescenţi au plecat la plimbare cu o maşină şi au fost somaţi, de poliţişti, cu focuri de armă, să oprească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri o maşină condusă de doi adolescenţi FOTO Adevărul
Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri o maşină condusă de doi adolescenţi FOTO Adevărul

Poliţiştii constănţeni au tras focuri de armă pentru a prinde doi adolescenţi, între care unul de 14 ani, care în noaptea de Înviere au plecat la plimbare cu un autoturism, au refuzat să oprească la somaţiile poliţiştilor care i-au urmărit câţiva kilometri, iar apoi au abandonat maşina.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 02.00, poliţiştii din comuna Târguşor au încercat să oprească pentru control un autoturism care circula cu viteză pe drumul judeţean DJ 222, dinspre Târguşor către Mihail Kogălniceanu. Şoferul nu a oprit însă la semnalul agenţilor de poliţie.

Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului şi, după aproximativ patru kilometri parcurşi pe DJ 222 şi alţi doi kilometri pe un drum de pământ, şoferul şi pasagerul aflat cu acesta au abandonat maşina şi au fugit pe câmp. 

Poliţiştii i-au somat fără succes să se oprească şi au tras un foc de avertisment în plan vertical pentru a-i prinde pe cei doi.

Într-un final, cei doi au fost prinşi, poliţiştii stabilind că este vorba despre doi adolescenţi, unul de 14 ani şi unul de 17 ani, cel care a şi condus autoturismul fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind acuzat de conducere fără permis.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite