DNA clasează acuzaţiile aduse fostului şef ANAF Gelu Diaconu, în dosarul ce viza fapte de corupţie cu fondurile europene destinate romilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DNA a a clasat acuzaţiile faţă de fostul şef ANAF, Gelu Diaconu, în dosarul ce viza fapte de corupţie cu fonduril europene destinate integrării romilor, deoarece fapta nu există. În cazul lui Mădălin Voicu, cercetările din dosar continuă.

„La data de 6.08.2018, s-a dispus clasarea faţă de Diaconu Gelu-Ştefan şi Gogancea-Vătăşoiu Mihai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, conform art. 16 alin 1, lit. a (fapta nu există).

Concret, din analiza probatoriului a rezultat că Diaconu Gelu-Ştefan şi Gogancea-Vătăşoiu Mihai nu au încălcat nicio dispoziţie legală în contextul emiterii circularelor nr. 10/07.01.2015 şi A-PRS 1391/08.05.2015 şi nu au produs în vreun fel un prejudiciu bugetului de stat, ci şi-au îndeplinit corespunzător atribuţiile de serviciu”, a transmis DNA, în urma unei solicitări formulate de Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite