Decizie: Se închid barurile, cluburile şi discotecile, dar şi cazinourile din Bucureşti. Când vor fi luate măsuri extreme VIDEO- UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se închid barurile, restaurantele şi discotecile din Bucureşti, dar şi cazinourile. Aşa au anunţat autorităţile în urmă cu puţin timp. Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojan, a anunţat că dacă rata de incidenţă ajunge la 3 vor fi luate măsuri extreme. Asociaţia Organizatorilor de Sloturi din România (ROMSLOT) critică decizia autorităţilor de închidere a sălilor de jocuri de noroc din Bucureşti şi alte municipii.

UPDATE: ROMSLOT declară că decizia nu ar aduce niciun beneficiu real în combaterea epidemiei Covid-19, în contextul în care, spun ei, nu a existat nici un focar sau caz de client infectat în sălile de jocuri de noroc. Iar din punct de vedere financiar, închiderea sălilor de jocuri de noroc, mai arată Asociaţia, va avea repercusiuni majore asupra bugetului de stat.

O altă decizie care s-a luat se referă la reducerea perimetrului din jurul şcolilor în care purtarea măştii va fi obligatorie, de la 100 de metri, cât a fost stabilit ieri, la 50 de metri.

Vor fi închise şi sălile de jocuri de noroc, urmând să rămână deschise doar agenţiile Loto, acolo unde se poate păstra distanţa în interior şi de unde se cumără bilete.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojan, a anunţat că dacă rata de incidenţă ajunge la 3 vor fi luate măsuri extreme. Ieri, incidenţa pe Bucureşti era 1,86 la mia de locuitori, atrage acesta atenţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite