Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în momentul în care a produs accidentul în care au murit doi oameni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor şi actual secretar general al ALDE, care a provocat accidentul din 26 decembrie, de pe DN7, în urma căruia doi oameni au murit, ar fi vorbit la telefon în momentul producerii tragediei. Aceasta este principala pistă pe care merg anchetatorii în acest moment.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

Daniel Chiţoiu ar urma să dea, după 1 ianuarie 2020,  declaraţii anchetatorilor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit.

Pentru că este în continuare internat, Daniel Chiţoiu nu a fost până acum audiat. Anchetatorii au început să se intereseze de starea de sănătate a ministrului după ce fotografii cu el mergând pe propriile picioare au fost făcute publice.

Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte şi fractură de stern.

Reamintim că accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul care leagă Vâlcea de Piteşti. 

Maşina condusă de fostul ministru al Finanţelor Publice Daniel Chiţoiu, un Audi, s-a lovit pe contrasens de o Dacia Logan condusă de un şofer în vârstă de 82 de ani. 

Şoferul de 82 de ani a decedat în urma accidentului, iar soţia sa în vârstă de 73 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită şi a decedat ulterior.

Imediat după accident, un martor identificat şi intervievat la faţa locului a relatat că fostul ministru ar fi de vină pentru producerea accidentului. 

Reporter: Cine a intrat în depăşire?

Martor: Păi, Audi. N-a intrat în nicio depăşire, nu era nimic în faţă. A părăsit banda şi a intrat pe cealaltă bandă.

Reporter: Şi Loganul mergea pe banda lui?

Martor: Loganul venea normal, de la Piteşti.

Reporter: Dumneavoastră unde eraţi?

Martor: Uite maşina!

Reporter: Aţi fost prima maşină!

Martor: Păi, da, binenţeles!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite