Clujenii au golit de marfă Salonul mireselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rochiile designerilor români şi pantofii marca "Clujana" s-au vândut ca pâinea caldă

confecţii, încălţăminte şi marochinărie, este o tradiţie, clujenii pot vizita aici, în premieră, Salonul mireselor şi cel al Cadourilor de Paşte.
La ora la care se desfăşura deschiderea oficială cu VIP-uri locale, unele standuri erau deja aprovizionate pentru a doua oară, fiind luate cu asalt de cumpărători de la primele ore ale dimineţii. Clienţii sunt atraşi de preţul de producător şi de varietatea produselor expuse în stand, care nu pot fi văzute integral în magazine. Potrivit Corneliei Naghi, preşedinta Asociaţiei Patronatului TEXIN, firmele româneşti au reuşit să treacă peste hopul privind lohnul şi produc pentru piaţa internă şi externă, chiar în pas cu moda.
Aşa-numitele tendinţe internaţionale, reamintite ieri la Cluj de preşedintele Asociaţiei Designerilor germani, Michel Mara, se regăsesc şi în produsele firmelor româneşti.

Produse noi, la preţuri promoţionale
Vizitatorii au descoperit la Expo Transilvania noii pantofi cu eticheta "Clujana", uşor de recunoscut datorită siglei neschimbate. Pantofii sport pentru damă şi cei de stradă pentru bărbaţi sunt la preţuri de numai 675-780 mii de lei vechi. Cristian Damian, şeful Compartimentului desfacere, ne-a declarat că, din acest an, pantofii "Clujana" vor ajunge în magazinele de profil din ţară. Lenjerie accesibilă oferă şi firma sălăjeană Uniconf, care de 10 ani şi-a asigurat şi o linie de producţie pentru piaţa internă, pe lângă cea de lohn, cu peste 200 de angajaţi. Preţuri reduse au şi costumele firmei sătmărene a soţilor Viorica şi Traian Tripon, care au obţinut recent şi certificarea ISO 9001. Firma s-a privatizat şi reprofilat în 1991, având în prezent aproape 40 de angajaţi. "Rar se întâmplă să nu ne epuizăm stocul într-o săptămână", ne-a spus doamna Tripon.
După parada rochiilor de mireasă, demonstraţiile de coafură şi de dans, o comisie a organizatorilor va decerna, sâmbătă, la închiderea târgului, numeroase distincţii şi premii pentru mirii anului curent. Acestea constau dintr-un weekend pentru două persoane la Roma, Paris sau Madrid, un tort de nuntă, tratamente şi proceduri cosmetice, decoraţiuni complete, verighete sau cameră nupţială.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite