Ciucă, discuţie cu omologul belgian, după ce o maşină a intrat în mulţimea care participa la un carnaval şi în care şase persoane au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a a transmis, luni, omologului său belgian, prim-ministrul Alexander De Croo, un mesaj de condoleanţe în urma tragicului eveniment din oraşul La Louvière, soldat cu mai multe victime. Şeful Executvului „l-a asigurat pe oficialul belgian de solidaritatea sa şi a românilor faţă de cei aflaţi în suferinţă”, mai spune Guvernul.

„Premierul Nicolae Ciucă a transmis omologului său belgian, prim-ministrul Alexander De Croo, un mesaj de condoleanţe în urma tragicului eveniment din oraşul La Louvière, soldat cu mai multe victime. Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a asigurat pe oficialul belgian de solidaritatea sa şi a românilor faţă de cei aflaţi în suferinţă.

Menţionăm că, în cursul zilei de ieri, în localitatea Strépy-Bracquegnies, La Louvière, a avut loc un accident soldat cu 6 morţi şi 20 răniţi grav, conform evaluărilor de până acum ale autorităţilor belgiene competente”, se arată într-un comunicat al Guvernului. 

„O maşină cu viteză a intrat în mulţimea care se adunase. Şoferul şi-a continuat apoi drumul, dar noi l-am prins”, a spus primarul din, La Louvière Jacques Gobert,

A fost declanşat planul municipal de urgenţă.  „Am pus sala de sport municipală la dispoziţia familiilor şi a fost activat şi serviciul de asistenţă pentru victime”, precizează Jacques Gobert.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite