Cherecheş "Ciungul" a căzut în plasa poliţiştilor băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Cherecheş, 42 de ani, un proxenet căutat de mai multe luni pentru trafic de carne vie, a fost arestat de poliţiştii şi procurorii băcăuani în timp ce se pregătea să fugă din

Mihai Cherecheş, 42 de ani, un proxenet căutat de mai multe luni pentru trafic de carne vie, a fost arestat de poliţiştii şi procurorii băcăuani în timp ce se pregătea să fugă din ţară.
Împotriva lui depuseseră plângere 15 tinere racolate cu promisiunea de "munci onorabile" în oraşele italiene Rimini, Ricione şi Milano. Ulterior, sub ameninţarea cu moartea şi bătute, fetele erau obligate să se prostitueze. Ele au declarat procurorilor DIICOT Bacău că Mihai Cherecheş ar fi câştigat de pe urma "prestaţiei" lor peste un milion de euro într-un singur an.Arestatul, cunoscut în lumea interlopă băcăuană sub porecla de "Ciungul", şi-a început activitatea infracţională în 2002, la doar două luni după ce ispăşise o pedeapsă pentru o altă infracţiune. Procurorii au date că în plasa proxenetului ar fi căzut "câteva zeci de băcăuance, trei dintre ele fiind minore". Tinerele racolate, "cazate" în nişte apartamente închiriate de proxenet, afirmă că nu au putut să se apere, deoarece "Ciungul" le-ar fi luat paşapoartele, le-ar fi ameninţat cu moartea şi le-ar fi luat toţi banii, spunându-le că vor primi sumele promise "la terminarea contractului".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite