Cetăţean egiptean dat în urmărire internaţională pentru complicitate la crimă într-un dosar în care sunt implicaţi şi trei cetăţeni români, găsit în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Un cetăţean egiptean dat în urmărire internaţională de către autorităţile franceze pentru complicitate la omor într-un dosar în care sunt cercetaţi şi trei cetăţeni români a fost găsit de poliţiştii români în Capitală.

Bărbatul de 56 de ani a fost găsit în Bucureşti de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române.

Conform Poliţiei, el era dat în urmărire internaţională, la solicitarea autorităţilor franceze, pentru complicitate la omor într-un dosar în care sunt implicaţi şi trei români. El este acuzat că în decembrie 2014 le-ar fi comunicat românilor ora şi adresa unode poate fi găsită victima. Cei trei cetăţeni români sunt cercetaţi în acest caz pentru uciderea unei persoane, pe care au împuşcat-o.

Egipteanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus la Curtea de Apel Bucureşti, pentru derularea procedurii de predare către autorităţile franceze.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite