Cei şase paşi prin care se încearcă martirizarea lui Becali

Cei şase paşi prin care se încearcă martirizarea lui Becali

Gigi Becali

La începutul acestei luni, postul RTV a predat o frumoasă lecţie de promovare – martirizare a unui personaj extrem de popular din România contemporană: Gigi Becali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Econtext prezintă parcursul de spălare a imaginii publice a lui Gigi Becali. De ce mai e nevoie de martirizarea lui Becali, odată ce a fost condamnat? Simplu: pentru a înmuia – intimida – o decizie judecătorească ce va fi luată pe 14 august, când se judecă recursul privind cererea de întrerupere a pedepsei finanţatorului Stelei. Şase au fost motivele principale exploatate în martirizarea personajului Gigi Becali. 
 
1. Becali e familist convins, iubeşte familia, copiii
 
În sprijinul acestei afirmaţii au fost postate şi repostate imagini cu familia lui Becali, acasa la Becali, el cu fetele. Postate la infinit. Ideea e clară: familia, care e celula societăţii şi care induce şi fortifică ideea de stabilitate, este valoarea supremă pentru finanţatorul Stelei.
 
 2. Becali e credincios şi smerit, ca majoritatea românilor
 
Imaginile cu Becali sărutând icoane, cu el smerit şi în genunchi, cu capul în pământ au fost difuzate obsesiv de către RTV şi de alte canale tv. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările