UPDATE Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu au fost găsite două cărţi de identitate. Concret, una îi aparţine lui Răzvan Ciobanu, în timp ce celălalt buletin este al unui tânăr din Călăraşi. În plus, anchetatorii au ajuns la concluzia că Ciobanu nu purta centura de siguranţă.

UPDATE Surse din anchetă au declarat că designerul nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

De altfel, din cauza impactului puternic, dată fiind viteza mare, şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului, arată hotnews.ro. El a murit pe loc.

                                        *****

De asemenea, în maşină ar fi fost găsite poşeta unei femei, precum şi pantofi de femeie.

Aceleaşi surse mai spun că Răzvan Ciobanu venea dinspre Mamaia, însă, deocamdată, nu se ştie de ce se afla pe acel drum judeţean (DJ 226), între localităţile Năvodari şi Săcele, arată stirileprotv.ro

Tatăl lui le-ar fi spus poliţiştilor că Răzvan Ciobanu se îndrepta spre Vâlcea, însă acel drum nu duce spre Vâlcea.

Maşina creatorului de modă a ieşit de pe drumul judeţean aproape 1 kilometru, pe câmp, până când s-a izbit de copaci. De asemenea, corpul lui ar fi fost găsit de un localnic lângă maşina distrusă de accident, în jurul orei 7 dimineaţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite