Cătălin Cârstoiu, numit manager la Spitalul Universitar Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Cătălin Cârstoiu, noul manager al Spitalului Universitar Bucureşti
Dr. Cătălin Cârstoiu, noul manager al Spitalului Universitar Bucureşti

Dr. Cătălin Cârstoiu a fost numit manager interimat pe şase luni, în locul dr. Adriana Nica, la şefia Spitalului Universitar din Bucureşti.

Dr. Adriana Nica era suspendată din funcţie din 21 martie, iar acum a fost demisă, la propunerea Consiliului de administraţie al instituţiei sanitare, formulată în baza referatelor de control ale Direcţiei Control şi Integritate din cadrul ministerului din data de 21.03.2020, respectiv 21.04.2020, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii, citat de digi24. 

"În acest context, conducerea MS a aprobat încetarea contractului de management al doamnei dr Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art.19 din Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020. Conducerea SUUB va fi asigurată de prof. dr. Cătalin Florin Cârstoiu, care a fost a numit începând de astăzi în funcţia de manager interimar al unităţii medicale, pentru o perioadă de 6 luni. Menţionăm că prof.dr. Cătalin Florin Cârstoiu a asigurat conducerea unităţii sanitare de la data suspendării contractului managerului Adriana Nica.

Dr. Adriana Nica a fost suspendată din funcţie pentru deficienţe de management şi pentru că nu a decis măsurile necesare şi suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul pacienţilor şi al personalului medical.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite