Alianţa Biserică-PSD sau România în Epoca Inchiziţiei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce va urma după referendumul din acest weekend? Rezultatul, care va fi evident în favoarea celor care doresc modificarea Constituţiei, va declanşa un val de acţiuni tot mai concentrate împotriva minorităţilor de orice fel.

Apărătorii valorilor tradiţionale, puternic impulsionaţi de votul pe tema modificării Constituţiei şi de finanţările venite de la Moscova, vor duce România tot mai departe de Europa. Vor urma iniţiative privind interzicerea avorturilor, obligativitatea orelor de religie în şcoli, restrângerea dreptului de vot a românilor din diaspora etc. O adevărată Inchiziţie formată din alianţa Biserică-PSD va domina spaţiul public. Un naţionalism deşănţat, cu accente antimultinaţionale, antiimigraţie, antiminorităţi (sexuale, politice sau etnice) va domina spaţiul public.

A fi român, în concepţia noilor inchizitori, va însemna să fii naţionalist ortodox şi socialist pesedist. Restul cetăţenilor vor deveni neromâni, trădători plătiţi de Soros, drogaţi care vor anarhie. Naţionalism şi socialism, tragică asociere, asemănătoare cu fascismul lui Mussolini, legionarismul lui Codreanu şi nazismului lui Hitler, dar în niciun caz cu valorile Europei. Vom intra într-o epocă a fricii, în care rostirea propriei păreri, alta decât a majorităţii, va deveni un act sinucigaş. Dedublarea, acea nenorocită stare trăită în anii comunismului, va redeveni modul nostru de viaţa. Vom vorbi în şoaptă în casă de frică să nu audă copiii părerile noastre, iar în inocenţa lor să spună la şcoală că „tati şi mami ţin cu homosexualii“. E posibil să ne fie luaţi de Inchiziţie, să fim acuzaţi că nu-i creştem cum trebuie.

Pentru a scăpa de o sarcină nedorită, femeile vor fi nevoite să apeleze la tot felul de tertipuri sau să treacă graniţa în Bulgaria, atât cât se va mai putea. Inchizitorii vor face liste cu filmele şi ce cărţile care trebuiesc interzise. Credeţi că povestea a doi fraţi care fac sex şi copii mai poate fi difuzată în România? Adio, Game of Thrones! Ne vom consola că nu suntem singurii în situaţia asta, că ungurii, polonezii, ruşii, nord-coreenii trăiesc cam la fel... Nu ar fi pentru prima dată în istorie când am avut astfel de companie. Mai mult, ne vor lăsa bananele, portocalele şi ciocolata în rafturile magazinelor.

Majoritatea românilor spun că dacă nu era Leana, comunismul era bun. Asezonat cu ceva mâncare şi religie, comunismul era aproape perfect. Eu l-am trăit şi ştiu că era rău, dar ce mai contează părerea mea... Să sperăm că Irinuca e mai înţelegătoare decât Leana şi ne va lăsa câteva filme „indecente“ la tv... Să sperăm că vecinii bulgari vor difuza Game of Thrones seria 8. Apropo, se prind bulgarii la Baloteşti? Are cineva o antenă cu 12 elemenţi?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite