Ţeavă de gaze fisurată în apropierea unei zone rezidenţiale din cartierul Militari. Avaria a fost remediată şi nu există pericol de explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O ţeavă de gaze din zona Militari s-a fisurat, dar avaria a fost remediată
O ţeavă de gaze din zona Militari s-a fisurat, dar avaria a fost remediată

O ţeavă de gaze a fost fisurată în urma unui accident care a avut loc duminică, în apropierea unei zone rezidenţiale din cartierul Militari din Capitală. Avaria a fost, în schimb,  remediată de un echipaj de la Distrigaz, fără a exista pericolul unei explozii, potrivit News.ro.

Ţeava a fost fisurată de un şofer care voia să întoarcă maşina, iar pentru că existau scurgeri de gaze într-o zonă în care sunt mai multe blocuri, au fost alertate ISU Bucureşti-Ilfov şi Distrigaz.

Potrivit lui Adrian Marin, accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, iar la faţa locului a fost trimisă o autospecială de intervenţie, însă nu a fost necesară intervenţia pompierilor.

Avaria a fost remediată de o echipă de intervenţie de la Distrigaz, niciun moment neexistând pericol de explozie, a mai spus Adrian Marin.

Autospeciala de intervenţie a ISU a fost retrasă după ce la locul accidentului a ajuns echipa de intervenţie a Distrigaz.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite