Zeci de construcţii provizorii au fost dezafectate în sectorul 6. Două locuinţe amenajate de oamenii străzii au fost dărâmate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 50 de construcţii au fost dezafectate
Peste 50 de construcţii au fost dezafectate

În urma verificărilor făcute de inspectorii Serviciului Disciplină în Construcţii, din cadrul Direcţiei Poliţiei Comunitare Sector 6, au fost descoperite mai multe încălcări ale normelor legislative din domeniul construcţiilor, iar peste 50 de construcţii provizorii au fost dezafectate. Inspectorii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 34.000 de lei.

În luna iunie, primarul Rareş Mănescu a dispus efectuarea mai multor verificări pe raza sectorul 6, pentru descoperirea construcţiilor ilegale amplasate pe domeniul public. În urma controalelor a ieşit la iveală o serie de încălcării ale normelor legislative din domeniul construcţiilor, nereguli făcute de locuitorii din sector.

Printre neregulile descoperite de inspectori s-au numărat construiri fără autorizaţie, modificări ale faţadelor, supraetajări ale imobilelor, copertine, garaje sau modificări interioare. În consecinţă, inspectorii Primăriei au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale în valoarea de 34.000 de lei.

De asemenea, au fost emise 16 dispoziţii pentru dezafectarea mai multor construcţii ilegale, dintre care 22 de panouri/ prisme publicitare, 17 garaje, două rulote şi două chioşcuri, toate fiind amplasate pe spaţiul public.

Cartierul Militari: două construcţii amenajate de oamenii străzii au fost dărâmate

Inspectorii Primăriei, însoţiţi de poliţiştii locali, au dezafectat două construcţii provizorii amplasate de oamenii străzii în cartierul Militari. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu trei garaje din zona Autogării Militari şi cu un chioşc de flori de pe bulevardul Ghencea.

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a declarat că pentru a menţine un aspect arhitectural civilizat pe raza sectorului a dispus monitorizarea tuturor construcţiilor, atât pentru depistarea celor ilegale, cât şi a celor care nu respectă parametrii înscrişi în autorizaţiile emise de Primărie.

Pe aceeaşi temă:

Primăria Sectorului 6 oferă tabere de vară gratuite: muntele şi marea, destinaţii de vacanţă

Vanghelie se mută în sectorul 1: clădirea Primăriei Sectorului 5 de pe Bulevardul Elisabeta va fi reabilitată. Sediul temporar, împrumutat de Municipalitate

2.000 de lei este amenda pe care o vor primi bucureştenii care nu vor planta iarbă pe terenul pe care îl deţin

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite