VIDEO Bucureşti 555, piesa dedicată celor care vor să descopere cele mai atractive locuri din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste câteva luni, se împlinesc 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi ADDA cu What’S UP au lansat ieri o piesă dedicată Capitalei. Melodia are aproape patru minute, iar în videoclip sunt prezentate cele mai atractive zone din oraş.

Piesa se numeşte Bucureşti 555 şi a fost lansată luni, fiind cântată de ADDA şi What’S UP. Pentru realizarea piesei, s-a muncit câteva săptămâni şi totul a pornit de la o discuţie între câţiva prieteni. „Moga este celebru pentru faptul că termină piesa şi mai adaugă el un bit pe acolo. Nu prea poţi să zici că ştii clar când a început şi când s-a terminat“, precizează Simona Ionaşcu, PR manager.

De asemenea, aceasta povesteşte că ideea realizării melodiei a început de la initiativa a trei bucureşteni din DEMOGA care voiau să îi integreze mai uşor pe tinerii talentaţi veniţi din alte părţi. Pentru realizarea piesei a fost necesară o muncă de echipă la care au luat parte ADDA, Moga şi What’s UP.

Simona Ionaşcu povesteşte că totul a început de la faptul că deseori vin oameni în Bucureşti care vor să ştie unde să meargă să se distreze, de unde să îşi cumpere haine sau ce ar putea să viziteze, iar prin realizarea melodiei şi a videoclipului aceştia pot vedea cele mai atractive zone din Capitală.

Piesa a fost lansată în contextul în care pe 20 septembrie este programată aniversarea a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite