Verificări interne la IPJ Ilfov în cazul femeii bătute cu bestialitate în spălătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov a dispus declanşarea unor verificări, prin Biroul Control Intern, în vederea lămuririi tuturor aspectelor privind activităţile desfăşurate de poliţişti în urma sesizării unei fapte de lovire sau alte violenţe în cazul unei femei agresate de un bărbat într-o curăţătorie de haine din comuna Domneşti, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Reamintim că, un bărbat din Domneşti, judeţul Ilfov, care se laudă pe Facebook postând imagini cu bătaia pe care i-a admistrat-o cu bestialiate unei femei, este cercetat în stare de libertate de poliţiştii ilfoveni pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună, iar imaginile au fost făcute publice chiar de bătăuş. La intrarea într-o încăpere, femeia este luată la pumni, trântită la pământ şi, mai apoi, lovită cu picioarele. 

Poliţia a intrat pe fir după un apel la 112, iar cercetările sunt făcute în urma unei autosesizări deoarece victima nu a depus plângere. 

Conform unor surse, femeia a obţinut un ordin de protecţie şi, ulterior, a părăsit ţara. 

Potrivit Digi24, femeia  ar fi fost parteneră de afaceri cu bărbatul care a bătut-o, iar imaginile prezentate au surprins doar parţial violenţele la care a fost supusă. Ea ar fi fost bătută şi înainte de a intra în încăperea unde au fost înregistrate imaginile publicate pe contul agresorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite