Vecina, despre psihopatul din tramvaiul 41: "Poate avea probleme cu soţia în dormitor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre vecinele lui Cătălin Nistor, agresorul din tramvaiul 41 care a înţepat mai multe femei, este şocată de cazul acestuia. Femeia susţine că vecinul ei era foarte cumsecade şi că doar o problemă destul serioasă l-ar fi putut aduce în starea în care este acum. 

Vecina agresorului este vizibil şocată, dar şi speriată, de când a auzit că cel pe care îl vedea aproape în fiecare dimineaţă, a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41. "Nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. E bine totuşi că l-au arestat pentru că starea lui putea să se agraveze şi să pună mâna pe cuţit", a mărturisit femeia pentru bucureşti.adevarul.ro. 

Aceasta crede însă că bărbatul a înnebunit din cauza unor probleme personale. "Cu mine a fost cumsecade. nu ştiu ce l-a apucat. Probabil nu se mai culca soţia cu el şi de aceea a început să înţepe femeile din tramvai", a explicat femeia.

Cătălin Nistor a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, aseară, în jurul orei 00.30, şi este acuzat de ultraj împotriva bunelor moravuri. Agresorul riscă până la şapte ani de închisoare.

Citiţi şi:

Ce spune psihologul despre agresorul din tramvaiul 41: „Are o tulburare psihică care e legată de fantasme sexuale“

PANICĂ Un psihopat înţeapă cu un ac oamenii din tramvai. Prima victimă şi-a făcut urgent analizele

Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 este căsătorit cu o avocată! Află ce reacţie a avut femeia!

Faţa inginerului psihopat din tramvaiul 41

Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 a fost arestat! Vezi ce pedeapsă a primit!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite