Un tramvai a deraiat în Bucureşti, în zona Arenei Naţionale. Circulaţia nu a fost blocată şi nicio persoană nu a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Un tramvai a deraiat, duminică seară, în zona Arenei Naţionale, iar circulaţia tramvaielor de pe liniile 14, 36, 40 şi 46 a fost blocată, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti.

Zeci de angajaţi de la STB au încercat, timp de zeci de minute, să repună pe şine tramvaiul care a deraiat. Multe tramvaie aşteptau să meargă de pe Bulevardul Basarabia spre Arena Naţională. Sunt aproximativ 10 minute până acolo.

Potrivit Digi24, incidentul nu a provocat victime. Foarte mulţi oameni s-au dat jos singuri, fără să fie răniţi şi au încercat să ajungă la destinaţie cu alte mijloace de transport.

Au fost trimise trei maşini de intervenţie, echipaje de poliţie pentru a fluidiza traficul în zonă. Nu era oprită circulaţia rutieră dar era blocată cea a tramvaielor pe sensul spre Arena Naţională.

Duminică seara, pe Arena Naţională are loc meciul Austria – Macedonia de Nord, prima partidă de la Bucureşti din cadrul Euro 2020.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite