UPDATE Şoferul care a căzut cu autoturismul în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din Capitală, a murit | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ISU
Foto ISU

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina a căzut în râul Dâmboviţa. Ajunse la faţa locului, echipajele de salvatori de la ISU au scos din autovehicul un bărbat inconştient. Acesta nu a mai putut fi salvat.

UPDATE

Victima este transportată la Spitalul Universitar, cu manevre de resuscitare în desfăşurare. Nu au fost găsite alte persoane în apă.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în zona Podului Ciurel din Capitală. Autoturismul a ajuns în apa care are în acea zonă o adâncime de aproape un metru.

La faţa locului intervin Detaşamentul Grozăveşti al ISU Bucureşti – Ilfov cu o barcă, un echipaj de scafandri şi o ambulanţă SMURD. 

Conform oficialilor ISU, din autoturism a fost scos un bărbat inconştient în vârstă de 35 de ani.

masină răsturantă în Dâmboviţa

În acest moment, se fac manevre de resuscitare, de către echipajul SMURD. Totodată, scafandrii verifică dacă au fost implicate şi alte persoane.

„Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu autovehiculul în râul Damboviţa.” a transmis Brigada Rutieră.

A fost restricţionat traficul rutier pe Şos. Virtuţii de la Bd. Constructorilor până la intersecţia cu Spl. Independentei pe sensul către Bd. Iuliu Maniu. 

masină răsturantă în Dâmboviţa

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite