Un mall bucureştean se transformă în casa personajelor de poveste în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacole, petreceri, ateliere creative şi filme de desene animate şi fantasy, alături de concursuri cu premii, aceasta este oferta pe care vizitatorii AFI Palace Cotroceni o vor găsi în mall timp de trei zile. Evenimentul va începe vineri şi se va încheia duminică, fiind dedicat „Zilei Copilului“.

Pe lângă spectacolele şi momentele distractive destinate micuţilor, HHC România va organiza „Copilărie pentru toţi“ , un proiect dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din orfelinate. Acesta va avea loc sâmbătă, în mall-ul bucureştean.

Printre invitaţii speciali se vor număra Alexandru Tomescu, trupa Diesel, elevii de la Genesis Collegiate, trupa Zurli şi Mihnea Părăuan, un tânăr chitarist în vârstă de 10 ani. Unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului va fi „Paganini fusion“, un concert susţinut de violonistul Alexandru Tomescu, în colaborare cu trupa Diesel.

Un alt proiect destinat strângerii de fonduri va fi organizat de magazinul Next, care colecţionează jucării pentru copii de la Casa Ioana, organizaţie care sprijină familiile şi femeile fără adăpost.

Spaţiile de joacă din mall se transformă în case de poveste

În acest weekend, fiecare spaţiu de joacă din AFI Palace Cotroceni se transformă în casa personajelor celebre din desene animate. Gymboland se transformă într-un spaţiu de joacă creativ, în care vor fi aşteptaţi Magicianul, Duffy Duck şi Mickey Mouse, în timp ce în Zorky's Planet copiii vor fi întâmpinaţi cu diverse jocuri, iar surprizele nu vor întârzia să apară. 

Cinema City, încăperea filmelor 3D

Sâmbătă şi duminică, Cinema City are în program ateliere de modelaj, pictură şi grădinărit cu tematică ecologică. Pe lângă numeroasele ateliere, din programul cinematografului vor face parte filme de desene animate, fantasy şi de acţiune pentru toate vârstele: „Aventuri în Zambezia 3D dublat“, „Croods 3D dublat”, „Cinci eroi de legendă 3D dublat”, „Clopoţica digital”, „Star Trek: În întuneric 3D”, „Grozavul şi puternicul Oz 3D”, „Jack şi uriaşii 3D” şi „Iron Man 3 3D”.

De asemenea, Ministerul elen al Turismului şi Organizaţia elenă de turism vor organiza în apropierea patinoarului o serie de activităţi artistice şi spectacole. Pe tot parcursul evenimentului vor fi deschise ateliere Dremel, ce îi vor introduce pe copii şi pe părinţii acestora în arta bricolării. Aceştia vor fi învăţaţi tehnica topirii pe polistiren, tehnica pirogravurii, traforaj sau gravură pe lumânare şi sticlă.

De asemenea, Ascociaţia „Pas cu Pas“ va organiza ateliere de art-terapie, şedinţe de face painting şi alte activităţi surpriză.


Pe aceeaşi temă:

„Weekend-ul Copilăriei“ la Muzeul Satului din Bucureşti. Teatru, magie, dansuri, expoziţii şi grădinărit

Distracţie. Copiii, sărbătoriţi de 1 iunie în parcul "Dumbrava"

Pizza Hut îi lasă pe copii să-şi prepare singuri mâncarea de Ziua Copilului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite