Trei șoferi au fost prinși beți la volan în doar trei ore pe străzile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei conducători auto, doi bucureșteni și un brăilean, au fost depistați de echipajele de poliție care se aflau în misiune în sectoarele 1, 3 și 6.



Primul șofer a fost despistat, noaptea trecută, în jurul orei 2.33 de poliţiştii Brigăzii Rutiere pe Bulevardul Nicolae Caramfil din sectorul 1.

Agenții spun că Mihai A. de 38 ani, din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW, avea o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei și s-a ales și cu dosar de cercetare.

Tot noaptea trecută, în jurul orei 4.52, poliţişti l-au descoperit pe Strada Matei Voievod din sectorul 3, pe Mihai C.  de 22 ani, din judeţul Brăila, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW cu o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool în aerul expirat.

Tot la ora 4.52, poliţiştii l-au depistat, pe Şoseaua Grozăveşti din sectorul 6 pe Petrică B. de 34 ani, din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot având o concentraţie alcoolică de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat.

Ambii șoferi sunt cercetați pentru conducere sub influența alcoolului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite