Sute de bucureşteni testează carnea de porc la punctul de control din Piaţa Progresul

Sute de bucureşteni testează carnea de porc la punctul de control din Piaţa Progresul

Oamenii stau la cozi pentru a-şi testa carnea FOTO Primăria Sectorului 4

Sâmbătă, 20 decembrie, la Punctul de Control Sanitar – Veterinar din Piaţa Progresul, singurul de acest tip amenajat în Capitală, peste 400 de bucureşteni care au sacrificat porci de Crăciun au venit să testeze carnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 400 de bucureşteni au fost prezenţi ieri la Punctul de Constrol Sanitar – Veterinar din Piaţa Progresul, pentru a efectua examenul trichineloscopic. Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone a cerut suplimentarea aparaturii necesare efectuării controlului.

„Este îmbucurător faptul că tot mai mulţi cetăţeni s-au educat în spiritul respectării normelor de siguranţă alimentară şi au decis să supună examenului carnea de porc pe care urmează să o consume, de la deschiderea acestui punct de control, 100 de persoane prezentându-se zilnic în acest sens. Reamintim că punctul de control sanitar-veterinar este deschis până pe 24 decembrie şi în perioada 27 - 31 decembrie (fiind închis în primele două zile de Crăciun) având următorul program de lucru: de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.30, iar sâmbătă şi duminică, între orele 9.00 – 16.00“, a precizat Piedone.

Pe aceeaşi temă:

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările