Summer Well: două zile, 10 concerte, 99 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt aşteptaţi, în weekend, pe domeniul Ştirbey, să petreacă cu muzică şi bere, documentare şi multe premii. Preţul unui abonament pentru festival este de 99 de lei, la marginea Bucureştiului urmând să fie organizate în cele două zile 10 concerte.

În prima zi de festival se vor afla pe scena principală Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes şi campionul topurilor din întreaga Europă, Plan B. La 14 august, cei care vor veni la festival îi vor vedea pe Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes şi pentru prima dată în România, pe „regii scenei indie”, trupa newyorkeză Interpol.

Porţile festivalului se vor deschide la ora 14.00, iar programul muzical pe scena principală va începe la ora 16.00.
Pe lângă cele 10 concerte, partenerii festivalului au pregătit în cadrul evenimentului diverse zone de distracţie. Cei care s-au înscris in concursul Orange Young sunt aşteptaţi la „Petrecerea nelimitată”, în fiecare seară de festival pentru a câştiga premii de senzaţie.

Spaniolii vă fac statuie

În plus, Orange va amenaja două zone cu sezlonguri pentru cei care îşi doresc să se relaxeze la plajă. În plus, în pavilionul central, spaniolii de la blablabLAB aduc pentru prima dată în România programul „Be Your Own Souvenir”.

Dacă vă alăturaţi proiectului, veţi pleca acasă cu propria lor statuie în miniatură. Sunset Café, amenajată pe malul Lacului Buftea, va fi deschisă pe durata ambelor zile de festival până la ora 1.00. Club Control, varianta în aer liber, va fi prezent pentru fani la evenimentul lunii august. Seria Seven Ages of Rock, cea mai spectaculoasă serie de documentare despre istoria rockului, va fi prezentată în premieră, în zona de cinema. Amatorii de adrenalină au la dispoziţie un „wind tunnel”, iar cei înfometaţi vor avea food court, un restaurant  şi magazine. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă cei mici sunt însoţiţi de unul dintre părinţi.

Cum ajungeţi la Buftea

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va pune la dispoziţia spectatorilor o linie specială ce va lega Piaţa Victoriei (staţia din faţa Muzeului Ţăranului Român) de domeniul Stirbey din Buftea (tur – retur) pe toata durata festivalului, între orele 13.30 – 00.30, la interval de aproximativ 20 de minute. Linia este directă, pe ruta Bd. Ion Mihalache – Bd. Bucureştii Noi – Şos. Chitilei – Strada Milano – Str. Agricultori – Str. Garoafelor – Str. Oltului, şi sosire la Domeniul Stirbey. În plus, partenerii principali ai festivalului vor asigura, cu sprijinul RATB, propriile linii de transport pentru participanţi.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite