Străini bătuţi măr de şmecherii din cluburile de fiţe din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul brazilian care a fost înjunghiat în acest weekend într-o zonă de fiţe din Capitală nu este singurul străin care a păţit-o în Bucureşti. Un baschetbalist, un grup de americani dar şi Jean Claude Van Damme au plecat bătuţi bine din cluburile bucureştene.

În luna ianuarie a acestui an, trei soldaţi americani au fost sechestraţi şi bătuţi de proprietarul unui club din centrul Capitalei. Cei trei se aflau în Bucureşti, doar în tranzit, fiind în drum spre baza de la Mihail Kogălniceanu. Băieţii s-au oprit la un club de noapte de pe Ion Câmpineanu nr.22. După ce s-au distrat până dimineaţa aceştia s-au trezit cu o notă de plată de 3.000 de euro, bani pe care nu-i aveau. La câteva zile distanţă, alţi doi americani au mâncat bătaie pentru că nu au vrut să achite 320 de lei, sumă care depăşea cu mult ceea ce consumaseră în bar. Citeşte aici mai multe despre felul în care au fost trataţi americanii de angajaţii barului!

VIDEO UPDATE Jucător de fotbal brazilian, înjunghiat în Dorobanţi după ce a fost în clubul de fiţe Le Gaga cu prietena sa, o profesoară canadiană

„Bătaie şi femei“, meniu de noapte pentru americani

Tot la începutul acestui an, un baschetbalist din NBA a fost bătut cu bâtele de bodyguarzii din Bamboo. Sportivul juca la CSM Bucureşti şi a mers în renumitul club bucureştean la concertul rapperului Ja Rule, pe care îl cuboştea. Cântăreţul l-a chemat să urce pe scenă, dar când sportivul a  încercat, a fost oprit de agenţii de pază, dus afară şi bătut crunt. Află aici de ce a luat bătaie sportivul din NBA!

image

Un alt străin care a fost bătut în Capitală este jean Claude Van Damme. Cunoscut pentru plăcerea cu care se distra în cluburile din Bucureşti, în 2005, Van Damme s-a luat la harţă cu un grup de rromi. La finalul altercaţiei, acesta a ajuns la spitalul Euroclinic pentru a fi tratat. Incidental a avut loc în perioada în care Van Damme se afla în România pentru filmările de la "2nd in command", turnată la Castel Film.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite