STB: Primăria Sectorului 5 este vinovată pentru deraierea tramvaielor pe linia 32. Vom cere despăgubiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tramvai s-a rupt pe şine şi a deraiat marţi pe linia
32, pe sensul spre Piaţa Unirii. În 23 iunie, un alt tramvai a deraiat pe linia 32. Şi în acel caz, circulaţia tramvaielor a fost
deviată. Foto: Mediafax
Un tramvai s-a rupt pe şine şi a deraiat marţi pe linia 32, pe sensul spre Piaţa Unirii. În 23 iunie, un alt tramvai a deraiat pe linia 32. Şi în acel caz, circulaţia tramvaielor a fost deviată. Foto: Mediafax

Societatea de transport public din Bucureşti va cere Primăriei Sectorului 5 să acopere pierderile suferite după ce două tramvaie care circulau pe linia 32 au deraiat în mai puţin de două săptămâni.

Directorul STB, Adrian Criţ, spune că accidentele au avut loc din cauza gazonului plantat peste terasament încă din 2017 şi care nu a permis tehnicienilor să facă lucrări de întreţinere.

„Nu exista o autorizaţie tehnică, nu a fost avizată de RATB la vremea respectivă şi nici lucrările de înierbare nu au fost recepţionate. Practic, tuburile de dren ale infrastructurii au fost colmatate şi de acolo rezultă o serie de probleme pe care infrastructura le are în momentul de faţă”, a spus Criţ la Digi24.

„O să trimitem o adresă către Primăria Sector 5 prin care solicităm plata daunelor cauzate prin deraierea celor două tramvaie şi faptul că infrastructura pe linia 32 nu a putut fi utilizată timp de câteva ore. Mai mult, STB a fost nevoită să înfiinţeze linii navetă pentru preluarea pasagerilor, care ne-a creat alte costuri”, a adăugat el.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite