Statuile de la Universitate se mută în cel mult două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii lucrează de zor în zona Universităţii unde mai multe statui urmează să fie mutate pentru a lăsa loc unei parcări subterane. Dacă angajaţii spun că mai este mult de lucru, oficialii de la Primăria Capitalei susţin că operaţiunea va avea loc în curând.

De jur împrejurul statuilor din zona Universităţii din Capitală au fost săpate şanţuri, dar lucrările se desfăşoară destul de greu mai ales că artera de circulaţie, dar şi parcarea de acolo este intens circulată. Aşa că utilajele îşi fac cu greu loc printre maşinile parcate acolo. Au existat mai multe intenţii de mutare, dar muncitorii susţin că mai este mult de lucru. „Mai durează cam o lună-două.Nu este aşa de simplu“, au declarat angajaţii

.„M-au chemat într-o noapte şi mi-au spus că vor să mute statuile. Se întâmpla prin martie, apoi au mai amânat o dată“, a spus şi un alt tânăr, responsabil cu parcarea.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti susţin însă că nu va mai dura atât de mult timp, dar nici nu au dorit să dea un termen exact când se va începe mutarea statuilor în zona Izvor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite