Spectacole ruseşti la teatrele bucureştene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Îngropaţi-mă pe după plintă” este prima montare în 2011 la Bulandra, iar la TNB se joacă Cehov şi Dostoievski. Spectacolele încep la ora 19.00, iar biletele costă între 16 şi 50 de lei.

Cel de-al cincilea spectacol montat de regizorul Yuri Kordonsky pe scena Teatrului Bulandra aduce în prim plan un text care s-a bucurat de un imens succes în ţara natală. Dramatizare a romanului omonim de Pavel Sana, „Îngropaţi-mă pe după plintă” este povestea unei copilării marcate de absurditatea lumii adulţilor, cu o doză serioasă de umor şi poezie, într-un amplu registru de emoţii.

„«Îngropaţi-mă pe după plintă» este o cronică în miniatură despre dragostea unui copil pentru mama lui, despre obstacolele pe care trebuie să le depăşească pentru a putea fi alături de ea, despre sentimente ce nu pot fi înăbuşite şi despre nevoia de dragoste a unei fiinţe umane prinsă într-un conflict nimicitor între cele două puncte cardinale ale Universului său: Mama şi Bunica”, este prezentarea spectacolului.

Mariana Mihuţ şi Marian Râlea sunt actorii principali. Alături de ei joacă Andreea Bibiri, Claudiu Stănescu, Marius Florea Vizante. Puteţi rezerva bilete online.

Premiera are loc în această seară, de la ora 19.00, la Sala Izvor. Al doilea spectacol se joacă duminică.

Comedie sau dramă

„Livada de vişini”, cu Maia Morgenstern, Irina Movilă şi Marius Manole, are următoarea reprezentaţie diseară, de la ora 19.00, la Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional Bucureşti. Biletele costă 30 lei, 25 lei sau 16 lei, în funcţie de locul în sală. Cei care vor să-l vadă pe Dan Puric pe scenă pot alege comedia amară „Sinucigaşul” de Nikolai Erdman, la Sala Amfiteatru.

„Datorită numeroaselor solicitări, la acest spectacol biletele se pot cumpăra numai de la Agenţia de bilete şi nu mai mult de patru locuri de persoană”, anunţă conducerea teatrului. Tot la TNB, mâine, de la ora 19.00, Victor Rebengiuc dezvăluie „Legenda marelui inchizitor”, la Sala Atelier.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite