Situaţie revoltătoare. Două dintre cele mai mari spitale suport COVID din Bucureşti, fără căldură şi apă caldă

Situaţie revoltătoare. Două dintre cele mai mari spitale suport COVID din Bucureşti, fără căldură şi apă caldă

Pacienţii de la Terapie Intensivă au rămas în frig

Vineri, două spitale COVID-19 din Capitală - Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş şi Spitalul Colentina - au rămas fără căldură şi apă caldă. S-a întâmplat după ce alimentarea cu agent termic a fost întreruptă de Termoenergetica, o informaţie confirmată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am luat legătura cu reprezentanţii institutului Matei Balş, care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09.00-24.00, va fi întreruptă alimemtarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeasi situaţie este si Spitalul Colentina", a transmis Ministerului Sănătăţii.

O tânără din Bucureşti a deplâns situaţia pe pagina sa de Facebook, cerând ajutor pentru bolnavii conectaţi la oxigen care n-ar trebui să stea în frig. „Să îi ajute cineva!!! Li s-au dat pilote dar ei sunt semi-conştienţi şi nu realizează când se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile, nu se poate să îi lăsaţi în frig!", a semnalat tânăra. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările