Situaţie revoltătoare. Două dintre cele mai mari spitale suport COVID din Bucureşti, fără căldură şi apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, două spitale COVID-19 din Capitală - Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş şi Spitalul Colentina - au rămas fără căldură şi apă caldă. S-a întâmplat după ce alimentarea cu agent termic a fost întreruptă de Termoenergetica, o informaţie confirmată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Am luat legătura cu reprezentanţii institutului Matei Balş, care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09.00-24.00, va fi întreruptă alimemtarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeasi situaţie este si Spitalul Colentina", a transmis Ministerului Sănătăţii.

O tânără din Bucureşti a deplâns situaţia pe pagina sa de Facebook, cerând ajutor pentru bolnavii conectaţi la oxigen care n-ar trebui să stea în frig. „Să îi ajute cineva!!! Li s-au dat pilote dar ei sunt semi-conştienţi şi nu realizează când se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile, nu se poate să îi lăsaţi în frig!", a semnalat tânăra. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite