Reacţia Uber la decizia Primăriei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Replica companiei Uber după ce consilierii municipali au decis că Uber şi Taxify vor deveni ilegale în Capitală, dacă administratorii lor nu-şi vor înfiinţa dispecerate, nu s-a lăsat aşteptată. De astăzi, Primăria Generală a impus reguli noi şi pentru taximetrişti, după cum a anunţat primarul Gabriela Firea.

„La o primă vedere, modificările aduse azi în Consiliul Primăriei nu afectează serviciile ca Uber. Analizăm şi vom reveni cu puncte de vedere sau propuneri în perioada următoare, pentru a evita posibile interpretări abuzive. Vrem să fim partenerii Primăriei Bucureşti”, au declarat oficialii Uber, potrivit digi24.

Uber România a declarat în nenumărate rânduri că doreşte să coopereze atât cu autorităţile, cât şi cu ceilalţi parteneri din industria transportului pentru a găsi o soluţie viabilă, care să vină în întâmpinarea şoferilor parteneri, utilizatorilor, dar şi a oraşului.

Uber este prezent în patru oraşe şi are peste 450.000 de utilizatori România, a doua mare piaţă în Europa Centrală şi de Est, după Polonia. Este, totodată, a cincea piaţă în UE, unde compania este prezentă în 21 de state membre şi peste 60 de oraşe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite