Răspunsul Speranţei Clişeru la solicitarea de a comenta intervenţia în forţă a Jandarmeriei la protestul din 10 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Capitalei, Speranţa Clişeru, a furnizat un răspuns sec, prin intermediul departamentului de comunicare, la solicitarea de a comenta intervenţia în forţă a Jandarmeriei Române la mitingul care a avut loc pe 10 august în Piaţa Victoriei.

Reporterii Pro TV i-au cerut Speranţei Clişeru, prefectul Bucureştiului, un punct de vedere referitor la modul în care Jandarmeria Română a intervenit la protestul din 10 august.

Speranţa Clişeru a refuzat să ofere un răspuns clar, invocând o anchetă aflată în curs de desfăşurare.

”Vă facem cunoscut că informaţiile solicitate fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, fapt pentru care, organele penale au competenţa furnizării diferitelor informaţii din dosarul aflat spre instrumentare”, se arată într-un comunicat furnizat către Pro TV de instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă susţine sâmbătă, 11 august, că intervenţia în forţă a jandarmilor la mitingul din Piaţa Victoriei a fost decretată printr-un ordin al prefectului Capitalei. Militaru a spus atunci că ordinul Speranţei Clişeru a fost dat vineri, 10 august, la ora 23.11, din cauza comportamentului agresiv al unor protestatari. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite