Rapperul Sişu, condamnat la patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat ieri pe Tudor Sişu, fost component al trupei „La Familia“, la patru de închisoare cu executare pentru trafic şi consum de droguri. „Sunt coşmarul matematicienilor nebuni/Fiindcă trag linii de luni pâna luni“ sunt versurile pe care Sişu le cânta pe scenă.

CITIŢI ŞI: SIŞU ÎŞI CÂNTA PROPRIA POVESTE

Instanţa a decis ca din pedeapsa de patru ani se va scădea perioada cât Sişu a fost arestat preventiv. Decizia tribunalului nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Tudor Sişu a fost trimis în judecată, în noiembrie 2006, alături de alte 17 persoane, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Se pare că învinuiţii vindeau heroină, cocaină şi ecstasy, ei fiind principalii furnizori de stupefiante în mai multe zone din Bucureşti.

Drogurile, aduse din Turcia şi Bulgaria

Grupul din care făcea parte şi fostul component al trupei „La Familia“ se aproviziona cu droguri prin intermediul a şapte persoane care aveau relaţii cu traficanţii turci şi bulgari, iar cantităţile aduse din străinătate la un transport erau de unu-două kilograme. Grupul infracţional introducea în ţară, într-un an, aproximativ 40 de kilograme de heroină, care erau distribuite în Capitală.

După şase luni de supraveghere, poliţiştii şi procurorii au efectuat, pe 16 mai 2006, percheziţii simultane la domiciliile traficanţilor. Aceştia locuiau în zonele Colentina, Pantelimon, Camil Ressu, ridicându-se bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 400.000 de lei. Totodată, au fost găsite zece grame de heroină în doze, 150 de pastile de metadonă, 120 de seringi hipodermice şi un pistol cu gaze, precum şi un video-chat activ chiar în momentul descinderii.

Drogurilor aduse în ţară de Sişu şi complicii lui erau vândute către alţi dealeri sau direct consumatorilor, iar preţurile variau între 20 şi 350 de lei. Spre exemplu, un comprimat de ecstasy era cumpărat cu 20 de lei, un gram de heroină cu 100 de lei, iar gramul de cocaină cu 100 de euro.

Sişu a mai stat la închisoare

Sişu a mai fost condamnat la trei ani închisoare pentru deţinere, trafic şi consum de droguri, executând însă doi ani. El a fost eliberat din arest în toamna anului 2005, pentru bună purtare.

Ultimul album al rapperului lansat acum câteva luni se intitulează „Vacanţă în Mexic“. Prima piesă „Fac din noapte zi“ este un featuring cu L Doc si Cedry2k.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite