Protest la Senat împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii vor manifesta în faţa Senatului României pentru a susţine proiectul de lege care interzice fracturarea hidraulică FOTO Adevărul
Bucureştenii vor manifesta în faţa Senatului României pentru a susţine proiectul de lege care interzice fracturarea hidraulică FOTO Adevărul

Un protest, care a fost anunţat pe o reţea de socializare, va avea loc miercuri dimineaţă în faţa Senatului României de pe Calea 13 Septembrie pentru a susţine proiectul de lege pentru interzicerea fracturării hidraulice, propus de deputatul Tudor Ciuhodaru.

Protestul este anunţat pentru ora 8.30, în faţa intrării în Senat. Proiectul de lege este primul supus votului dintre cele patru propuneri de lege de interzicere a fracturării hidraulice. Votul nu este final, Camera Deputaţilor fiind decizională.

„Trebuie să facem clar mesajul nostru antifracturare celor din Senat! Mâine îi întâmpinăm dis de dimineaţă, la 8.30, la intrarea în Senat. Haideţi să ne adunăm cât mai mulţi“, este prezentat evenimentul pe pagina de Facebook.

Marţi seară, peste 200 de oameni au spus că vor veni la protest, iar alţi circa 100 au spus că poate vor veni. Pe pagina evenimentului sunt puse şi toate numerele de contact ale tuturor senatorilor din Parlament.

Tot mâine, în cursul zilei, peste 10.000 de sindicalişti din educaţie protestează în Capitală. Traficul în centru va fi restricţionat până la ora 15.00.

Pe aceeaşi temă:

Peste 10.000 de sindicalişti din educaţie protestează miercuri în Capitală. Traficul în centru, restricţionat până la ora 15.00

Patru familii aruncate în stradă, în sectorul 4. Circa 30 de persoane au protestat în faţa Primăriei Sectorului 4

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite