Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, arbitru între localnici şi compania de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a intervenit într-o problemă dintre cetăţeni şi compania Enel FOTO Adevărul
Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a intervenit într-o problemă dintre cetăţeni şi compania Enel FOTO Adevărul

Mai mulţi bucureşteni care locuiesc în cartierul Viitorului din sectorul 2 s-au plâns către Primăria Sectorului 2 de faptul că au fost păgubiţi de compania furnizoare de curent în urma unor întreruperi repetate. După ce oamenii spun că au stat în frig şi că electrocasnicele din casă li s-a au stricat, primarul Neculai Onţanu a intervenit pentru a remedia situaţia, anunţă administraţia locală.

Întreruperile repetate de curent din zona Viitorului generează o situaţie tensionată în rândul locuitorilor sectorului 2, motiv pentru care primarul primarul Neculai Onţanu, în urma nenunmăratelor sesizări făcute de oameni, a intervenit şi a cerut explicaţii firmei distribuitoare de curent electric, Enel. 

„În ultimele zile, locuitorii străzilor Viitorului, Făinari, Radu de la Afumaţi, Badea Cârţan şi Despot Vodă s-au plâns Primăriei Sectorului 2 de faptul că întreruperea repetată, zile în şir, a curentului electric i-a lăsat în frig, în plină iarnă, şi le-a distrus aparatele electrocasnice. Ca urmare a solicitării edilului sectorului 2 de a rezolva aceste sesizări şi de a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică a locuitorilor, conducerea ENEL Nord a decis ca, începând de marţi, 3 decembrie,  echipe tehnice ale regiei să înceapă verificarea reţelelor electrice din zonă în vederea remedierii problemelor care generează întreruperile de curent“, se arată într-un comunicat emis de administraţia locală către redacţia „Adevărul“.

Potrivit sursei citate, primarul Neculai Onţanu a hotărât să monitorizeze, în zilele următoare, situaţia creată de întreruperile de curent din zona Viitorului.

Pe aceeaşi temă:

13 contoare de gaz au fost furate peste noapte în Pantelimon. Compania furnizoare: Aparatele vor fi înlocuite pe banii proprietarilor

O gaşcă de hoţi a băgat panica în viaţa mai multor familii care locuiesc în oraşul Pantelimon, din judeţul Ilfov, după ce oamenii s-au trezit fără contorul de gaze de la poartă. Localnicii cred că este vorba de o acţiune în serie, 13 case având aceeaşi soartă. Poliţia a primit trei sesizări, iar compania de distribuţie spune că paguba, de circa 1.300 de lei, trebuie acoperită de proprietari.

De ce se schimbă contoarele de lumină, chiar dacă cele vechi sunt bune?

Mulţi cetăţeni ai patriei noastre mult iubite, era să zic hulite, abonaţi la principalul vânzător de energie electrică, au fost nevoiţi şi sunt obligaţi să-şi schimbe contoarele de energie electrică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite