Prefectul Capitalei, despre incendiul de la Institutul „Matei Balş”: Din fericire, instalaţiile antiincendiu au funcţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trăian Berbeceanu: În acel pavilion nu erau probleme de încălzire FOTO Inquam Photos
Trăian Berbeceanu: În acel pavilion nu erau probleme de încălzire FOTO Inquam Photos

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat că instalaţiile antiincendiu ale pavilionului unde a avut loc incendiul de la Institutul „Matei Balş” au funcţionat şi au deconectat automat sursele de oxigen şi electricitate, evitând o tragedie mai mare. El a mai spus vineri, la Digi 24, că, din informaţiile sale, pavilionul era recent renovat, instalaţiile respectau standardele şi nu erau probleme de încălzire.

„Ştiu că acel pavilion la care s-a produs incendiul este recent renovat şi era renovat după toate standardele cerute. Din informaţiile pe care le-am primit la faţa locului, în acel pavilion nu erau probleme de încălzire. Din fericire, instalaţiile antiincendiu au funcţionat. În momentul în care s-a declanşat incendiul, instalaţia electrică şi instalaţia de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat şi în felul acesta s-a putut evita o tragedie de şi mai mari proporţii. Am înţeles că în urma renovării pavilionului toate sistemele au fost schimbate şi că erau după standardele cerute”, a declarat Traian Berbeceanu, la Digi24.

Prefectul a mai precizat că înainte să plece de la spital echipele de poliţişti şi procurori sosieră deja şi începuseră cercetările la faţa locului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite