PREŢ EXPLOZIV 169 de lei pentru trei zile la Rock the City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abonamentele de trei zile, categoria Normal Circle vor avea preţ exploziv: 169 de lei, au anunţat astăzi organizatorii D&D Entertainment.

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

EVENIMENTE Dacă e iunie, sunt show-uri incendiare

Toate biletele care se află deja în procesul de vânzare vor fi achiziţionate în reţeaua Eventim, prin magazinele Vodafone, Domo, Germanos, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar şi online pe www.eventim.ro.

Tot astazi, Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment, a anunţat trupele româneşti ce vor fi prezente la festival. Este vorba de Trooper, Monarchy, Metrock, Voodoo (trupa unde activează fiul lui Nelu Dumitrescu, toboşarul de la Iris).

"Acest festival este ultimul pas să mai vedeţi trupe celebre în 2011 pentru că organizatorii nu mai au bani", a spus Lenţi Chiriac, reprezentant D&D Entertainment.

În zilele de  1, 2 şi 3 iulie, parcarea Romexpo din Capitală va găzdui cea de-a treia ediţie a festivalului Rock The City.

Numele confirmate până în acest moment fiind Whitesnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics.

Aflată pentru a treia oară în România, Whitesnake va susţine un spectacol ce face parte din turneul de promovare a noului album, intitulat "Forevermore", ce a fost lansat în Europa la 25 martie.

Judas Priest, trupa britanică aflată pentru a doua oară în România, va prezenta un spectacol inclus în ultimul lor turneu mondial, "Epitaph World Tour".

Formaţia Prodigy, formaţie cu 16 milioane de albume vândute în toată lumea, va cânta pentru a patra oară în România.

Mike and The Mechanics, trupa ce se poate mândri cu un clip celebru al anilor '90, "Over My Shoulder", va concerta prima dată în România.

Accesul publicului se va face în fiecare zi a festivalului, începând cu orele 14.00, iar ora de începere a concertelor programate va fi 17.00.

Britanicii de la Suede cântă pentru prima dată la Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite