Piaţă nouă în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 3 a lansat o licitaţie pentru amenajarea Pieţei Republica, ce va fi amplasată pe Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, la intersecţia cu Bulevardul Basarabia.

Piaţa Republica va fi formată dintr-o piaţă publică, un supermarket şi o parcare subterană. Terenul pe care va fi amplasată piaţa are o suprafaţă de 12.009,66 metri pătraţi şi este ocupat în momentul de faţă de o piaţă-hală dezafectată, o parcare auto, un parc auto de masini uzate şi spaţii verzi, după cum se arată în documentaţia care însoţeşte anunţul de licitaţie. Terenul face parte din domeniul public al sectorului 3, fiind in administrarea Primăriei Sectorului 3.

Numărul de locuri de parcare va fi în total de 261 dintre care 95 la suprafaţă şi 166 în subteran. Piaţa agroalimentară va avea două zone dintre care una va fi în aer liber, acoperită, cu tarabe şi cu o suprafaţă de 1.218 metri pătraţi. A doua zonă a pieţei va fi împărţită în cinci subzone (peşte, carne, lactate, legume, alimentaţie publică, fiecare având spaţiul propriu de depozitare). Supermarketul, cu o suprafaţă de 1.040 de metri pătraţi, va fi situat la parter şi va avea un depozit la subsol. Piaţa va fi prevăzută şi cu un ascensor de marfă şi unul de persoane. Totodată, va fi amenajat şi un spaţiu verde plantat pe o suprafaţă de 1.325,20 de metri pătraţi.

Valoarea estimată a lucrărilor este cuprinsă între 26.160.780 şi 30.656.210 de lei, fără TVA. Ofertele pentru proiectarea şi executarea pieţei pot fi depuse până pe 2 mai şi vor fi deschise în aceaşi zi.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite