Pericol de explozie pe Centura Capitalei de la butelia GPL a unei maşini implicate într-un accident! Traficul este blocat în zona podului Chitila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul este blocat pe Centura Bucureştiului, în zona podului Chitila, din cauza unui accident în care a fost implicată o maşină care funcţiona cu ajutorul unei butelii GPL. Echipajele ISU au blocat circulaţia pentru că există pericol de expozie.

În urma unui accident între două maşini care a avut loc pe Centura Capitalei, pompierii au blocat traficul rutier. Asta pentru că unul dintre autoturismele implicate avea instalaţie GPL, iar în urma impactului, conductele de alimentare s-au spart, eliberând astfel gazul şi producând pericolul de explozie.

Situaţia s-a sesizat după ce echipajul medical a ajuns la faţa locului pentru a acorda îngriji medicale persoanelor implicate în accident şi a observat gazul care curgea din maşină.

La scurt timp, pe Centura Capitalei s-a prezentat un echipaj ISU Ilfov, cu o autospecială cu apă şi spumă, care a blocat circulaţia în zona podului Chitila.

În acest moment, pompierii aşteaptă ca tot GPL-ul să se scurgă din butelie, iar apoi vor spăla carosabilul şi traficul va fi reluat.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite