Patrule de noapte în Centrul Istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Comunitară a Municipiului Bucureşti a reînfiinţat începând de astăzi patrulele de noapte în Centrul Istoric al Capitalei. Acestea au ca principală misiune prevenirea faptelor antisociale, combaterea fenomenului de cerşetorie şi aplanarea eventualelor conflicte care pot apărea în zonă.

Echipele mobile vor acţiona pe toate străzile cuprinse în perimetrul Centrului Istoric şi vor asigura menţinerea ordinii şi liniştii publice.
Acest demers survine după ce, la iniţiativa Primăriei Capitalei şi a Poliţiei Comunitare a Municipiului Bucureşti, în această zonă s-a desfăşurat o acţiune de informare asupra problemelor punctuale existente în Centrul Istoric. Astfel, reprezentanţii societăţilor comerciale care desfăşoară activităţi în Centrul Istoric au răspuns unui chestionar privind măsurile de siguranţă care urmează a fi implementate în acesată zonă importantă pentru Capitală.

În baza răspunsurilor primite şi în urma discuţiilor purtate între Primarul General, reprezentanţii Poliţiei Comunitare a Municipiului Bucureşti şi reprezentanţii patronilor, ca primă măsură, s-a dispus reluarea acţiunilor de patrulare pe timp de noapte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite