Parcurile de aventură, rai lângă Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altfel de distracţie! Asta îşi propun mulţi români dornici să experimenteze relaxarea în mijlocul naturii. Nu departe de Bucureşti, parcurile de aventură îi aşteaptă pe vizitatori să-şi testeze adrenalina şi să facă sport în aer liber.

La doi paşi de Bucureşti există un loc de relaxare şi distracţie parcă desprins din poveşti: parcul de aventură Edenland. Un colţ de rai, în mijlocul pădurii Baloteşti, unde oamenii vin să respire aer curat, să se relaxeze şi chiar să experimenteze senzaţii tari. Printre altele, ai la dispoziţie 13 trasee printre copaci, de diverse grade de dificultate, poţi face echitaţie, plimbări cu bicicleta pe aleile umbroase, dar şi escaladă pe perete. Mini grădina zoologică şi locurile de joacă sunt adorate de copii. Există şi posibilitatea să dormi în inima pădurii, într-una dintre căsuţele construite în copaci. 

Fiecare căsuţă are un nume, “Melcul”, ”Ariciul”, “Cloşca cu pui” şi “Şoimul”, toate “cocoţate” la doi metri înălţime. ”Căsuţa din poveşti” este singura aflată pe pământ, dar arată senzaţional. Este albă şi decorată cu foarte mult bun gust. Patul se află la etaj, iar la parter există o mică canapea şi baia. În interiorul parcului, care se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare, sunt amenajate terase, restaurante şi ateliere de creaţie pentru cei mici.

image

Trasee prin copaci, în Parcul Comana

Un alt colţ de rai, situat la circa 40 km de Bucureşti, este Parcul de Aventură Comana. Citeşte mai multe pe Click!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite