Oprescu vrea să interzică proprietarilor din clădirile cu risc seismic să închirieze sau să aibă activităţi economice

Oprescu vrea să interzică proprietarilor din clădirile cu risc seismic să închirieze sau să aibă activităţi economice

Proprietarii de imobile din clădirile încadrate în clase de risc seismic nu ar mai putea da în chirie ori desfăşura activităţi economice FOTO Adevărul

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, discută aprobarea unui proiect prin care proprietarii de apartamente din imobile expertizate în clasa 1, 2 şi 3 de risc seismic să nu mai poată da spre închiriere şi nici să desfăşoare activităţie economice în apartament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin acest proiect, proprietarii de imobile încadrate în clase de risc seismic vor putea locui în ele, dar nu vor mai putea da în chirie. De asemenea, aceştia nici nu vor putea desfăşura activităţi comerciale în aceste imobile.

În proiectul discutat, se mai prevede ca toţi proprietarii de imobile să fie obligaţi să obţină un certificat de risc seismic, pe care să-l anexeze apoi cărţii tehnice a imobilului, în cazul în care vor să-l vândă.

„Este o discuţie între consilierii primarului general şi Sorin Oprescu. Deocamdată nu există niciun proiect concret care să fie făcut public“, au declarat reprezentanţii Primăriei Capitalei pentru adevarul.ro.

Pe aceeaşi temă:

Oprescu vrea să închirieze apartamente pentru locatarii blocurilor cu risc seismic. Nicuşor Dan: „Oamenii nu mai cred în Primărie“

Oprescu explică de ce imobilele clasate cu risc seismic I pericol public nu pot fi consolidate în timp util

FOTO Cum vor fi anunţati bucureştenii în cazul intemperiilor: 36 de panouri publicitare s-au transformat, astăzi, în ziarul situaţiilor de urgenţă

Refugierea oamenilor în şcoli, soluţia lui Oprescu în caz de calamitate

Soluţiile primarului Sorin Oprescu în caz de cutremur: truse de prim ajutor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările