O nouă creșă modernă a fost inaugurată în Capitală, după o investiție de peste 2 milioane de lei. Află cât costă să îți duci copilul aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creșa „Mici magicieni‟, cu o disponibilitate totală de 160 de locuri, a fost inaugurată ieri de primarul Cristian Popescu Piedone. Clădirea este situată pe strada Izvorul Mureșului din sectorul 4, în apropierea Secției 3 de Poliție.

Imobilul în care funcționează creșa a fost complet reabilitat, modernizat și dotat cu mobilier și aparatura necesară celor mici, scrie b365.ro. Unitatea de învățământ are o disponibilitate de 160 de locuri, însă, în acest moment, toate sunt ocupate. Cu toate acestea, conducerea creșei susține că se mai pot face câteva înscrieri.

Creșa este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani, iar părinții acestora trebuie să scoată din buzunar 10 lei pe zi. Programul instituției de învățământ este de luni până vineri, în intervalul orar 06.30-18.00.

Pe lângă noua creşă, a fost refăcut şi spaţiul de joacă destinat preşcolarilor în incinta unităţii de învăţământ. Investiţia totală este de 2.665.547 lei, suma fiind acoperită integral din bugetul local.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite