O nouă bază sportivă va fi inaugurată luni în Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş, împreună cu Gheorghe Hagi vor inaugura luni, la ora 14.00, pe strada Moineşti (colţ cu strada Liniei) o bază sportivă acoperită. Aceasta are o capacitate de 950 metri pătraţi, un teren sintetic pentru fotbal, două băi, cinci vestiare, patru birouri şi un bar.

Ştiri pe aceeaşi temăCu această ocazie va avea loc şi un meci demonstrativ între echipa Administraţiei Publice Locale Sector 6 şi echipa “Generaţiei de Aur”.

La inaugurarea bazei spotive vor mai fi prezente nume sonore ale fotbalulul românesc, precum: Gică Popescu, Bogdan Stelea, Emil Săndoi, Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Iulian Ciubotariu, Ionuţ Dănciulescu, Ioan Andone şi alţii.
   
„Încercăm să transmitem un mesaj, întrucât sportul la noi nu mai este la loc de cinste. Se poate vedea că nu mai avem performanţă. Intenţia noastră este să arătăm că mişcarea este cea care creează echilibru.”, a declarat Cristian Poteraş.
                

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: