Nicuşor Dan: Se lucrează în Pasajul Piaţa Victoriei pentru realizarea unei staţii de tramvai FOTO

Nicuşor Dan: Se lucrează în Pasajul Piaţa Victoriei pentru realizarea unei staţii de tramvai FOTO

Nicusor Dan: Bucureştenii care vin cu tramvaiul pe această rută vor coborî chiar în Piaţa Victoriei, Foto: Facebook Nicusor Dan

În Pasajul Piaţa Victoriei se desfăşoară lucrări pentru realizarea unei staţii de tramvai, a anunţat luni, 25 ianuarie, primarul general al Capitalei. Iar principalul obiectiv este realizarea integrării cât mai bune a diverselor mijloace de transport public, pentru a creşte mobilităţii bucureştenilor, a delarat Nicuşor Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Se lucrează în Pasajul Piaţa Victoriei pentru realizarea unei staţii de tramvai. Bucureştenii care vin cu tramvaiul pe această rută vor coborî chiar în Piaţa Victoriei, nu la câteva sute de metri distanţă, iar staţia va fi în cele din urmă conectată cu staţiile de metrou Piaţa Victoriei 1 şi 2.  Obiectivul nostru e să realizăm o integrare cât mai bună a diverselor mijloace de transport public, pentru a creşte mobilitatea bucureştenilor” a anunţat Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

 

 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările